tisdag, maj 24, 2011

Ingen löpare!

Jag har inte gillat att springa... Å nu vet jag varför. :P
Inför blodomloppet hann jag springa några gånger ute. Vilket resulterade i ONDA benhinnor. :/
Jag minns smärtan från högstadietiden. Då blev de så illa att jag fick hoppa på kryckor. Att springa på löpbandet i vinter gick hur bra som helst men att springa ute är en annan sak...

Trots de onda så joggade jag runt 5km spåret i torsdagskväll i Umeå iallafall. Väldigt dumt!!!
Behöver jag säga att de inte gör mindre ont nu? Men jag är nöjd ändå att jag klarade det.
Ca 9000 personer var där den kvällen. Många som skulle springa samma sträcka som mej. De gick inte att ta sig frammåt den första km. Jag tror att vi stod nästan stilla där ett tag. Hihi!
Sluttiden blev dryga 36 minuter. Jag blev nöjd. Allt under 40 minuter hade jag ju sagt innan.

Nu blir de ingen löpning på ett tag. Å inte blir de några långpromenader. Vila är de som gäller. Jag vill slippa denna smärtan!!!!!

tisdag, maj 17, 2011

De går frammåt! :) (läs inte detta om du inte gillar träningsinlägg)

Sist jag skrev här sökte jag motivation! Jag tror att jag funnit den. Jag har gett mig tusan på att jag ska träna och må bra. Och visst mår jag bra när jag rör mig. Inga tvivel om den saken.
Cyklarna i gymmet används flitigt nu. Så himla roligt är det. :D De gäller att ta sig tid. Att inte få dåligt samvete för att man "tar sig tid" till sig själv. Alla behöver det.

Försöker även att dra in på onödiga kolhydrater och de funkar än så länge rätt bra. Jag saknar vare sig potatisen eller pastan. Äter jag bröd så väljer jag något grovt! :) Vågen har visat lite på minus och så länge den gör de så är jag glad.
Dock har jag insett att jag aldrig kommer att se ut som jag gjorde när jag var yngre. Jag har ju fått 4 barn ändå. Och de måste få synas lite på kroppen.

En sak som är säker är att jag ALDRIG kommer att svälta mig själv och leva på soppor. Det funkar inte i längden. Har pratat med så många nu som tappat snabbt i vikt. Men sedan när de börjat äta har de gått upp allt och till å med lite till. Kan aldrig vara bra för kroppen.

Som Paula Roberto skrek till mig för en stund sedan: " Ta i!! Du måste svettas och ta i om du vill ha muskler" De gjorde jag. Å svetten rann! :) Har även hunnit med en skiva zumba! :) En bra start på dagen!

Nu ska jag bli bjuden på mat av min älskade Elina. Den har hon tillagat i sitt kök. <3 Ser redan fram emot kvällen! Nån som hänger med till gymmet kanske??? :P

tisdag, maj 03, 2011

Motivation tack!!!!

Eller kanske en "sparka mej i rumpan-kompis"! Suck! Exakt som de låter... Jag behöver nån som sparkar mej i rumpan så jag far ut och rör på mej. Nån som slår mej på fingrarna när jag vill äta allt som är gott!!!!
Jag har NOLL karaktär... Suck suck suck!
Nu tänker många... Men du tränar ju! Visst, men så äter jag ju därefter med... ;) Därför jag ser ut som jag gör! Haha!

Men nu säger jag de igen. Som så många gånger förr. IMORGON börjar mitt nya liv... De går inte att fortsätta så här! Nån som hänger på? :P