tisdag, december 23, 2008

Kvällen före julafton...

Nu närmar sig dagen D. Eller dagen J kanske man skulle säga! Julafton! Barnen går på nålar. De vill nog lägga sig i tid ikväll. Så de orkar upp i tid imorn. För att kolla om tomten varit framme. (och lagt nåt paket under sängen deras och framför allt under granen!!)
Kommer bli många paket. Som vanligt! Inte sååå många från oss. Men med alla andra som ger så blir de många. Tar hela kvällen imorn innan de har öppnat dem! *skratt*

Morgondagen kommer startas med att barnen får öppna var sitt paket. Sedan kommer vi äta tomtegröt innan vi åker upp till min farmor och hälsar på henne. (7 mil dit) Sedan på vägen hem stannar vi till hos mickes pappa och Lisa. De är uppe i stugan. Sedan fortsätter vi hemöver. Hemma så blir det till att ställa iordning allt till maten.
Kl 14 brukar vi fara ner till våran ängel och ha "julfirande" där. Alice ska öppna Osses julklapp... Vi tänder ljus och marschaller innan vi åker hem.
Kalle Anka står på schemat sedan... Obligatoriskt!
När tomten dyker upp är inte klart! Men förhoppningsvis hinner vi äta innan tomten kommer. Annars får tomten komma och barnen får öppna nåt paket INNAN mat och sedan fortsätta när vi ätit...

Resten av julaftonskvällen mysar vi bara. Äter ännu mera gott.

Julen skyndar förbi...Jag har inga julkänslor alls. Men jag är inte förvånad...

//Kia

2 kommentarer:

Anonym sa...

En riktig mysig jul till hela familjen önskar familjen Petersson på Hästskovägen! <3

Kristina "Kia Svanberg" sa...

Sanna: God jul på er med! Hoppas vi ses efter jul! Familjerna måste ju träffas! :) Å grattis i förskott! ;) Kram kram