torsdag, februari 11, 2010

Torsdag och ledig!

Tjejerna sover än. Otroligt! Isac är på skolan i väntan på att få åka buss till Hoting. De ska åka skridskor i ishallen idag och han var spänd av förväntan ska ni veta. ;)
De är roligt för barnen att åka i väg på utflykt så där ibland. De behöver de för att orka kämpa med skolarbeten framöver.
Tiden rusar fram så fort. Framför oss har vi ett väntande sportlov. Sedan kommer påsklovet tätt inpå. När man tänker så är de inte mycket kvar av denna terminen heller. Och swisch! Så börjar Alice i förskoleklass. Som hon har väntat... Och väntat...och väntat!

Dagens planer är få. Vi ska bara mysa. Endast de absolut vardagliga sysslor ska göras. Typ tvätt och matlagning.
Då jag vaknade med sprängandes huvudvärk har jag inte lust med några större saker. Bara mysa! :)

Idag håller jag tummarna för T. Hoppas att allt blir som du vill. :)
Tänk att du snart har en bebis hos dej. Vad S ska bli stor! :)

2 kommentarer:

Therese sa...

Tack snälla rara du för tummen igår, och inte misnt sms:et, värmde något ooootroligt ska du veta!!! Och jus nu känns det så skönt att Fröet i magen är vänt, bara det har vett att ligga kvar nu bara... Och ang kön så kan vi ju inte vara 100% säker, men överläkaren "sa bort sig" flera ggr å rättades då av barnmorskan som garaderade å sa att det även kunde vara det andra könet *skratt* Men då de sa så hade vi ju all möjlighet att kolla får under dessa 5 timmar blev det mycket ul kan jag lova, dessutom lämnade de maskinen på när de gick och lämnade oss själva en timme... Då agerade mannen ul sköterska *fliiin* Stor kram till er!!!

FLOOSAN sa...

Va roligt med utflykt håler med dig det behövs för att hålla sig vaken i skolan. Hoppas ni får en trevlig helg