onsdag, november 25, 2009

De här med telefon!

Elina är besatt av både "data" och "elefonen". (datorn och telefonen) Nyss fann jag henne stå och prata med termometern... Ja, så de kan gå! Roligt såg hon ut att ha iallafall! :)

7 kommentarer:

Madde sa...

haha va gullig hon är :)

sara sa...

Tack detsamma vännen! Ja, det är maten som felar för mig ocskå tyvärr. Vilken söt liten tös du har, skrattade när jag såg inlägget. Kram

Vanja sa...

Sötis

Kristina "Kia Svanberg" sa...

Vanja: Ja, visst är hon för söt! Hihi!

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Ny dundertävling hos Tant:

http://uj76.blogspot.com/2009/11/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart_26.html

..med både presentkort o "julpaket" i prispotten =)

Therese sa...

Hi hi, sötis hon är, stooor likhet med en dam här hemma :-). Jag ska också skicka gubben för en spruta när han får ta, men själv avstår jag som sagt så länge jag är gravid, likså ger jag itne svea, för forskningen säger inget om effekterna på lång sikt, å då är jag hellre försiktig, för klarade Linuz upp svinis med sin allvarliga astma så ttror jag även Svea gör det som är fullt frisk i övrigt, ingen av dem som gått bort har ju varit helt "normala och friska" utan rotar medierna i det mer noga så ligger allt som ofta kroniska tillstånd och sjukdomar bakom. Men usch, det är jätte svårt och jag vackalr hit och dit, hade gärna haft ett facit med rätt och fel i frågan. STOR kram på er!

pernilla sa...

gud vad hon är söt lilla elina :)