måndag, oktober 12, 2009

Mera snö!

De är nog bara att inse faktum. Vintern är här för att stanna. Ute faller små fina vita snöflingor. Visst är de vackert.? Men allt för tidigt, enligt min åsikt. Vi "här uppe i norr" har en nog lång vinter ändå. Fram till i slutet av April ligger snön kvar... I nästan 7 månader !!!!
Barnen är vid gott mod iallafall. De har ju längtat efter detta. Själv ser jag inte fram emot alla timmars snöskottning som kommer att bli. :/

Idag har vi mysdag jag och tjejerna. De har just fått bada. Elina har fått tillbaka sin aptit. Men då kommer förkylningen som ett brev på posten... Hon var snorig redan igår. Imorse hostade hon tills hon kräktes. Sedan har de varit lugnt. Detta är ju något jag bara väntat på. Att barnen ska bli sjuka.
Elina har ju inte varit de minsta sjuk sedan i våras då rören opererades in. De flesta barnen har varit sjuka på dagis. Men inte mina tjejer. Ska bli intressant och se om Elina åker på vattkopporna med? Har ju sagt hela tiden att de är lika bra att hon gör bort dem...
Så vi får väl se.

Idag ska vi bara mysa och ha de bra. :)
Imorn är de jobb igen!
Puss och kram på er alla!

2 kommentarer:

Tezz(Engla_matte från Lunar) sa...

Jösses,har ni redan snö,ska nog inte klaga på det lilla vi får om vi får något.Är född och uppvuxen i Skåne men bor numera i Värmland...Tur barnen gillar det iaf.

Kristina "Kia Svanberg" sa...

Tezz: Ja, de kom som ett brev på posten. Och som de ser ut nu så är den här för att stanna. Visst tycker jag att de är fint med snö. Och vill självklart ha snö på julen! Men inte reeedan! ;)
Massa kramar