onsdag, september 23, 2009

Imorgon...

Imorgon är de 4 år sedan jag blev fru Svanberg.
Nu i höst är de 12 år sedan jag och Micke blev tillsammans. Tiden går undan!

7 kommentarer:

Nina sa...

Man får gratulera i förskott =)

Angående det här med att inte vilja jobba inom vården så beror ju det på att jag inte kan jobba där. Vem ska ta hand om mina barn då man ska jobba var och varannan kväll och på helgerna? M börjar snart jobba helger. Så jag kan inte jobba helt enkelt. Måste försöka få tag i ett 7-16 jobb mån-fredag!
Men det är jätte bra att du trivs! Och att det finns dom som kan jobba helger å så. För nån måste ju ta hand om gamlingarna!

Ha en fin dag! Kram

Miranda Frings sa...

Grattis på Eran dag. Per-Ola och jag har varit tillsammans i snart elva år, men än har vi inte funderat på giftemål. Klarar oss så gott utan det...*LER*

Ha de gött!

Therese sa...

Grattis på bröllopsdagen! :-)

Anonym sa...

Åh så fina ni är!!! Grattis på dagen! Kram Marianne

Vendela sa...

Grattis på bröllopsdagen!

Ja tiden går verkligen fort - snart, om ett par veckor, firar jag och min "gubbe" 7 år tillsammans och jag kan bara inte fatta det! Känns som typ 3-4 år bara sen vi träffades :-))

Kram kram och sov så gott!

Therese sa...

Ett par veckor med modifikation, nå mer än 6 veckor är det ju inte vill jag minnas, å det tycker jag känns lite lite, iaf när man jobbar om dagarna . När man var föräldraledig kunde man ju drälla där oftare, men nu blir det färre tillfällen... Svea hade iaf jätte roligt med Alice på badet igår, och hon fick till och med låna hennes glasögon - det är kompisar det :-) Kram!

Therese sa...

Ha, ha ja jag frågade ju efter elina men då sa alice att hon var en bäbis å inte kunde följa mormor å bada, å då försökte jag förklara att svea var mindre, men som sagt det lyssnade hon inte på! Sötfian där :-) Kram kram å du, drick ett glas rött för mig i helgen om du kan - jag dööööööör av min besatthet snart *s* polkagrisar å smaken av rödvin, knepig grav kraving, eller?! Måste nog mest vara därför man vet att man inte kan dricka som man är sugen ,för annars så är jag aldrig sugen på det här sättet *ler* Kram igen!