onsdag, september 02, 2009

Jultidningar!

Så var det igång igen. Nu är de dax att köpa jultidningar. Sjukt egentligen. REDAN? Sommaren har just dragit förbi. Hösten är här. Julen känns dock en aningens långt borta. Men så damp de ner i brevlådan idag. Isac och Alice blev eld och lådor. De skulle ut och sälja på en gång!!!! De hann med lite innan maten. Sedan ut igen en sväng innan badhuset. Och efter badhuset for de direkt ut. Men så överaskades de av värsta ovädret... Åskan bullrade och blixtrar lyste upp himlen. Då kom de hem. Alice var trött, liksom lillasyster. Men Isac ville ut igen. Så efter han läst sin läxa så for han ut igen. :)

Så stolt över mina barn. Isac som varit en väldigt blyg kille. (För ett par år sedan skulle han ALDRIG vågat gå och knacka på hos folk. Förra året gick han bara om lillasyster hängde på) I år kunde han gå själv. Utan bekymmer! :)
De får kämpa på och sälja.
Men om de skulle finnas någon som läser här som känner att de vill köpa nåt från tidningen-hör av er! :)

Isac och Alice säljer för http://www.femforlag.se/ :)

Själv är jag trött. Ont i huvudet och lite yr. Jag måste sluta bita ihop käken. (de är därifrån yrseln och huvudvärken kommer...)

Ska ta och hoppa i säng snart. Imorgon väntar en 9 timmars arbetsdag!
Ser fram emot fredagen. Oj så skoj vi ska ha E! :)

2 kommentarer:

sara sa...

Hej hej :)
Mina barn sprang också ut direkt och började sälja. Började redan drömma om den där minimotorcyklen som fanns som premie ;)
Kanske inte så lätt att tjäna ihop så mycket poäng. men de får försöka.
Lycka till med säljandet...

sanna sa...

Hej vännen! Sonen har också börjat sälja det slutar väl med att mamma handlar upp allt =) Hoppas att allt är bra med dig..

Är så trött hela tiden och så känns det som man inte hinner med något alls..

Kramar om dig