lördag, augusti 22, 2009

Natt?

Ute är de svart som tusan. Hösten har verkligen kommit till norrland nu. :( Vill ha sol och värme... Hur ska man klara en kall mörk vinter? Man borde ju ha fått ladda upp med massor av sol i sommar. Men solen har verkligen lyst-med sin frånvaro.

Isac somnade i sin nya säng. :) Hoppas han kommer sova gott där i natt.
Alice somnade i vår säng. M ska få lyfta över henne snart. Tror hon kommer sova som en prinsessa där. Nu kan hon ju sträcka ut sej ordentligt. Den gamla sängen var i minsta laget för henne nu.

Elina får sova i sin spjälsäng inne hos oss ett tag till. Känns liiite tidigt att hon ska få sova i "nya" sängen. Men om några månader kanske. Just nu känns de tryggast att ha henne i spjälsängen. hihi! Då vet man vart man har henne. (den står bredvid vår säng, på min sida, så där har jag koll...)

Nu väntar sängen. Just tagit ett långt HETT bad. Skönt som tusan. De behövde jag.
Håll tummarna nu för att barnen sover längre än till kl 6 imornbitti. ;)
Imorgon ska de flyttas kläder från Isacs gamla garderob till nya. Och upp med Elinas kläder till hennes nya. Kollaigenom Alice kläder, lägga bort de som är för litet.
Det finns ALLTID något att göra...

God natt på er!

2 kommentarer:

Tess sa...

God natt och hoppas du får sova ut ordentligt!

sanna sa...

TÄNK DET TYCKTE MAN VAR SÅ ROLIGT NÄR MAN VAR LITEN JUST NÄR MAMMA GJORDE IORDNING VÅRA RUM ELLER BARA BYTE, MAN VAR SÅ STOLT OCH TYCKTE DET VAR SÅ KUL I ALLAFALL FÖR STUNDEN =)

KRAMEN