tisdag, april 07, 2009

Godmorgon sunshine!

Knappast sol. Knappast pigg! Tisdag! Min rygg mår inte bra...

Ikväll ska jag träna! Träna!!!!!!!! Ett måste!
Ha en fin dag ni som tittar in!
Kram

9 kommentarer:

Petra sa...

Hej!
Stackare som har så ont i ryggen. Lider med dig. Tufft att först jobba kväll och sen jobba så tidigt dagen efter. Ja jag förstår att det känns jobbigt att väcka barnen så tidigt. Men så är de tyvärr.
JOdå vi har sovit gott, men nu va de dax att gå upp tyckte lillan. Tack! Ja vi hoppas på en fin dag.
Stora Varma Kramar¨

Therese sa...

Huvva, jobbigt med ryggen som spökar... Och jag har ett barn som är sjukt, jisses så tufft det måste vara för dig/er som har tre!!!


STOR kram

Anonym sa...

Hej igen!
Det är märkligt att ni är ute och går med hunden. För jag har varit arbetslös i 1½ år och är ute och går i tid och otid varje dag. Och har då aldrig sett hunden bland folk. Det måste ju isåfall vara efter att alla har gått och lagt sig. Eller kan det vara så att hunden är så socialt missanpassad så den inte kan vistas ute bland folk?
Ser DIG därimot väldigt ofta ute och går. Men utan hund. Står fortfarande fast vid att jag tycker väldigt synd om denna hund.
Och är det så att ni inte har tid. Är det väl bättre att låta någon som är villig att ta sig tid för hunden och dess väl befinnande!!
MVH/ En sann djurvän....

Miranda sa...

Har Ni en hund?! Det hade jag inte en aning om. Vad är det för ras?

Miranda sa...

Glad påsk förresten!

Anonym sa...

Hej! Du anonyme.Det är ju inte konstigt att du inte har något arbete.Eftersom du verkar ju ha fullt upp med att kontrollera andra människor. Sök arbete, lägg energin på det än att smutskasta andra. Man ska inte kasta sten när man sitter i glashus.

Kristina "Kia Svanberg" sa...

Tack till sista anonyme! Där slog du huvudet på spiken!

Sanna sa...

Vad tufft att lämna kommentarer som sådana anonymt! Är man feg så är man det.. Vilken tur att jag har äkta finsk sisu iaf.. och Kia med!

Vendela sa...

Jag säger då det - vad folk kan lägga näsan i blöt! (Tänker på den anonyma kommentaren). Snacka om att ha bekymmer för andra!!??

Vad otrevligt med såna där anonyma kommentarer av folk som tydligen granskar och spionerar på en men som inte vill ge sig till känna! Man kan ju bli paranoid för mindre! Såna gånger är jag glad att jag flyttat från Dorotea....