måndag, april 06, 2009

Medicin...

Hämtat ut en medicin till lillan. Egentligen borde bägge mina tjejer ha den. En astmaliknande medicin. Frågan är bara hur jag ska få Elina att ta den. En mask som man sätter för näsa och mun som hon ska andas i. Ett bra tag. Sedan skulle visst munnen sköljas och spotta ut vattnet. Säg det till en 1 åring! ;) Den ska iallafall andvändas när hon får hosta. Just nu är ju hennes hosta rätt bra så det får avvaktas. Såg att medicinen skulle varit väldigt dyr. Men eftersom vi är stamkunder på apoteket numera så har vi kommit upp i höga pengar och därmed var medicinen väldigt billig idag!

Skulle in på biblioteket en sväng med. Men de hade stängt. Lämnade bara tillbaka böckerna i lådan.

Snart ska vi fixa lunch!
Lillan somnade i bilen och sover fortfarande. (tog in henne och lade henne på sitt täcke) Lika bra att låta henne sova tills hon själv vaknar...

Kram kram

2 kommentarer:

Petra sa...

Men älskade Elina!Stackare. Nej de e tusan inte lätt att få de att andas i en nebunette. jag har precis fått lillan som e 3 år att andas i den. Hur ska du då få lilla Elina att förstå. Lider med dig vännen.
Jo vi har haft de jätte mysigt! SÅ skönt att bara få krama om honom. Vara nära. De betyder mkt. JA LILLAN KOMMER IDAG! Längtar så!

Ha en bra dag vännen min.
Kram

Ida sa...

Vi har ju använt nebunetten till Neo sen han var ca 8 månader, och det har fungerat väldigt bra, numera frågar han efter medicinen på kvällarna. Vi har ända sen starten räknat högt och gjort en rolig grej av att komma till tio, berömmer och sådär. Nu skriker även han högt när man räknat klart. Men visst var det lite besvärligt första gångerna när han skrek och inte alls ville vara med, men det blir bättre, tror även att det skulle vara mycket besvärligare om vi skulle ha behövt vänja han vid det nu när han är äldre. Lycka till och hoppas verkligen att medicinen hjälper :-) Kram