söndag, februari 01, 2009

Har blivit utmanad!!!

Blev utmanad av Therese: http://www.lurans.blogg.se/ att svara på dessa frågor:

Vilken mat äter du ofta? Pannkaka? *skratt* Om Alice får bestämma skulle vi äta det varje dag. Annars vet jag inte. Försöker variera oss rätt bra...

När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper du till och duka av? Det beror nog på VEMS kalas det är. Men jag hjälper oftast till...

Var sitter du helst när du bloggar? Jag sitter oftast i soffan, dock kan ju datorn få hänga med upp till sovrummet. Om jag vill se nått tvprogram från datorn.

Köper du ofta Triss? Nja, inte speciellt ofta! Men det händer väl. Man hoppas ju alltid på storvinst! ;)

Vilken stad eller land har varit din bästa semester? Jag åkte till Teneriffa våren 2001, Det var underbart att åka utomlands. Varmt och skönt. Dock var jag gravid med Isac och mådde väl halvilla. Sedan var resorna till stockholm när jag var liten ett bra minne. Då vi åkte med mormor och morfar (som båda är döda nu)

Vilken TV-kanal tittar du mest på? 3:an, 4:an, 5:an och tv4plus...Lika mycket på alla. Eller lite! ;)

Regler för utmaningen:Välj ut 4 stycken som du vill ska svara och utmana dom på deras bloggar. Be dom kolla in din och låt sedan personen som utmanade dig få veta när du svarat på frågorna/utmaningen!

Jag utmanar:
Sara: http://sara82.blogg.se/
Eva: http://evatuss.zoomin.se/blogg.html
Veronica: http://lillatjejligan.blogg.se/
Tomas: http://toomaas.blogg.se/

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hej!
Nu är jag klar med utmaningen. Hoppas allt är bra;)

Anonym sa...

Nu är jag klar med utmaningen :) Kramar

Anonym sa...

hehe.. ja men när man ä van å jobba 2-3 dagar per vecka så blir 4 mycket. :P D ä bra! Saknar ju dig! Kram

Anonym sa...

Hej! Helgen var riktigt fin måste jag säga. När man fick sova så bra måste jag nästan säga "barn är livet". Men av praktiska skäl blir det inget sådant än på minst 10-15 år :-)

Hur var din helg? Nöjd och belåten? Det är synd att dom alltid är lika korta! Och nästa veckas helg har jag bara söndag ledig. Känns för himla trist. Snart sportlov. Då ska jag vara ledig :-)